Tarjoamme Suomen johtavat chatbotit ja klikkibotit yrityksille palveluna

Tarjoa asiakkaillesi chatbotin avulla helppo tapa jättää yhteydenottoja ympäri vuorokauden. Vastaa helposti FAQ kysymyksiin, tai luo klikkibotteja liidin keruuseen.

Bottejamme käyttävät Suomen top 10 kiinteistönvälitysyritykset, autokaupat ja vakuutusyhtiöt. Olet hyvissä käsissä.

Meidän kokenut konversiotiimi luo, optimoi ja parantaa juuri sinun yritykselle sopivat botit ja tarvittaessa voit yhdistää live chat tiimin siihen.

KOKEILE MIKÄ BOTTI SOPII SINULLE
Chatbotit / Klikkibotit

Tarjoamme alan johtavat chatbot-työkalut yritykselle kuin yritykselle. Ominaisuuksistamme löytyy mm. livechat tiiminhallinta, tarkka statistiikka, iOS ja Android sovellukset.

Chatbottimme on kustomoitavissa väreineen ja logoineen juuri sellaiseksi kun haluat sen.

Inlinebotit, Inpagebotit ja Sisältöbotit

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Meiltä saat verkkosivujesi sisällä olevat botit jotka toimivat hyvin yhteydenottojen keräämiseen tai asiakkaan ohjaamiseen sivuilla.

Oikotie, Tori ja muut markkinapaikka integraatiot

Tarjoamme ainoana Suomessa yli 20 markkinapaikkaan chat integraatiot. Ota kaikki irti jo olemassaolevasta liikenteestä myös markkinapaikoilla. Kysy lisää myynniltämme.

Integroi ja lähetä liidit CRM:ääsi tai uutiskirjejärjestelmääsi

Meiltä suorat integraatiot yleisimpiin CRM järjestelmiin, mukaanlukien Hubspot, Quedro (Myyntipro), Alkali Websales, Pipedrive, Microsoft Dynamics, Zapier (10 000+ integraatiota).

Miksi juuri Serviceformin chatbot?

1

Tyylikäs ulkoasu ja varma toiminta tuo kovat tulokset

Me erikoistumme siihen että kaikki toimii hyvin, näyttää hyvältä ja siksi konvertoi hyvin myös mobiilissa. Kännykkäkäyttäjiä on jo yli 60% verkkosivun kävjiöistä. Monet chat sovellukset näyttävät vielä 20 vuotta vanhalta.

2

Automaattisesti sivuillesi tuhansia eri botteja

Pystymme automaattisesti hakemaan sivuiltasi erilaisia tietoja. Esim. tuotteen, kohteen tai palvelun sivulla voimme käyttää sen tietoja chat-polussa, tarjoten kontekstiin automaattisen polun ainoana toimiajana Suomessa.

3

Markkinoiden paras hinta sekä asiakaspalvelu

Tarjoamme kustannustehokkaan ja henkilökohtaisen palvelun aina PRO ja Premium paketeissamme. Tiedät aina kenelle soittaa tai lähettää viestiä ja voit myös tehdä itse muutokset järjestelmässämme.

Lähdetään yhdessä kehittämään

Suomalainen chatbot palveluna yrityksellesi

Tarjoamme chatbotteja palvelumallilla. Tässä palvelussa meidän konversioammattilaiset suunnittelevat kanssanne juuri teille sen oikean ratkaisun, ja asentaa myös verkkosivuillesi kaiken valmiiksi. Lue lisää hinnastostamme.

Kokeile 3 kk palvelumallia

Chatbottejamme käyttää yli 300 yritystä

Content Conversations by Serviceform - Engaging graphical conversations that convert visitors | Product Hunt

Miten chatbotin asennus toimii?

1

Asenna plugin tai pikseli

Asenna Wordpress pluginimme tai pikselin upotuskoodi jonka saat tausta-järjestelmästä verkkosivuillesi, ja olet valmis! Yleensä tähän kuluu maksimissaan 5 minuuttia. Me voimme myös tukea asennuksessa.

2

Pidämme yhteisen suunnittelupalaverin

Pikselin asennuksen jälkeen pidämme kanssasi suunnittelupalaverin jossa käymme läpi mitä tavoitteita yritykselläsi on ja millä tuotteilla haluamme yhdessä niitä saavuttaa.

3

Livenä 2 viikon sisällä

Tavoitteemme on saada suunnittelupalaverista 2 viikon sisällä työkalut liveksi verkkosivuillesi. Sen jälkeen sovimme (pro paketissa) optimointipalaverin jossa katsomme miten tavoitteet ovat täyttyneet ja miten voimme parantaa.

Lähdetään yhdessä kehittämään

Miksi valita Serviceform?

Tarjoamme johtavan - nopeasti kehittyvän tuotteen ja saat uudet toiminnallisuudet käyttöösi. Meidän Suomalainen yli 25 henkilön tiimi tarjoaa sinulle jatkuvasti nopeaa positiivista palvelua.

Aloita nyt